7 февраля 2019 г.

Presentation of Fabrika Decoru Designers: Scrap by Eszter

Hello everyone!

Today I am with you, Scrap by Eszter.
ENG
I'm here with the introductory video. In a few minutes I'll tell you about my 1 year of products at the Fabrika Decoru and how I feel. I was a little excited because this is the first video where not only my hand is visible. 😊

HUN
Februárban elindult a Design Team bemutatkozó videója. Ma én hoztam nektek egy néhány perces bemutatkozást. Nézzétek el nekem, hogy sosem készültem színészi pályára 😊 Illetve, még is csak készültem új alkotással is 😉


ENG
I have brought you a 24x30 cm canvas today. I'm looking forward to the spring, so I worked with my spring collection the Smile of Spring and tried to make a real spring mood. I used pastel colors and blue, green accessories.

HUN
Ma egy 24x30 cm-es tavaszi vászonnal készültem. Én már nagyon várom a tavaszt, így elővettem kedvenc tavaszi készletemet a Smile of Spring-et. Néhány vidám pasztell virág mellett zöld és kék kivágatokat használtam. A vásznat alapoztam, erre egy 1 lapot téptem és erre került a stencilezés, majd a kiegészítők.

I used:

3 комментария:

 1. Eszter, kedves találkozni! Hiába aggódtál a színészi karrierddel, jól nézel ki a keretben! :-) Kár, hogy nem beszélek magyarul, és nem volt felirat a videóban - tényleg meg akartam érteni, amit mondtál. De ékesszólóan a kreativitásod - a tavaszi vászon szép! Sok inspirációt kívánok!
  Эстер, приятно познакомиться! Вы зря волновались об актёрской карьере, отлично смотритесь в кадре!:-) Жаль, что я не владею венгерским, а субтитров в видео не было - очень хотелось понять, что вы говорили. Но красноречиво ваше творчество - весенний холст прекрасен! Желаю много вдохновения!

  ОтветитьУдалить
 2. So tender and pretty work! Like so much!!
  Ну а по видео скажу, что не фига не поняла, но тоже очень рада знакомству))

  ОтветитьУдалить
 3. Eszter, nice to meet you once again :) Hungarian sounds very cool :) Wish I could understand. The canvas is magical!

  ОтветитьУдалить